Kattints a címre!
Hozzávalók:
- 5 dl vörösbor
- 2.5 dl víz
- 4 ek cukor
- 2 db fahéj
- 5 db szegfűszeg
- 3-4 karika citrom
- 0,5 l narancslé
- 0.5 db közepes narancs
1.lépés
Tegyük fel a vizet a cukorral, majd várjuk hogy felforrjon!
2.lépés
Facsarjuk ki a narancsot és a citromot és töltsük hozzá a léhez, a fél liter narancslével együtt!
3.lépés
Dobjuk bele a fűszereket az előírt mennyiségben!
4.lépés
Adjuk hozzá a cukrot is és melegítsük fel majdnem forrásig!
5.lépés
Forró állapotban fogyasszuk el!! :)
Nehézség: 10/3
Gyorsaság: 10/7
Pénztárca terhelés: 10/5
Ha tetszett a cikk, dobj egy lájkot a facebook oldalunkra!!
GasztroLand Facebook oldal

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése