2018. január 15., hétfő

Forralt bor recept naranccsal


Kattints a címre!




Hozzávalók:

  • 5 dl vörösbor
  • 2.5 dl víz
  • 4 ek cukor
  • 2 db fahéj
  • 5 db szegfűszeg
  • 3-4 karika citrom
  • 0,5 l narancslé
  • 0.5 db közepes narancs

1.lépés

Tegyük fel a vizet a cukorral, majd várjuk hogy felforrjon!

2.lépés

Facsarjuk ki a narancsot és a citromot és töltsük hozzá a léhez, a fél liter narancslével együtt!

3.lépés

Dobjuk bele a fűszereket az előírt mennyiségben!

4.lépés

Adjuk hozzá a cukrot is és melegítsük fel majdnem forrásig!

5.lépés

Forró állapotban fogyasszuk el!! :)

Nehézség:  10/3

Gyorsaság: 10/7

Pénztárca terhelés: 10/5

Ha tetszett a cikk, dobj egy lájkot a facebook oldalunkra!!

GasztroLand Facebook oldal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése