Kattints a címre!
Hozzávalók:
- 100 ml hosszúkávé (filteres is jó)
- 3 cl ír whiskey
- 1 kiskanál nádcukor vagy barna cukor
- 50 ml habosított tejszín/tej
A whiskeyt és a cukrot összekaramellizáljuk majd beletöltjük egy talpas pohárba, közben elkészítjük a kávét. Ha ezzel megvagyunk a kávét ráöntjük a tejszínre, de figyelve arra, hogy maradjon egy réteg a habosított tejszínnek vagy tejnek. Most habosítjuk a tejünket vagy tejszínünket vagy kézzel vagy ha van otthon, akkor gép segítségével. Ne csináljuk túl habosra, azért folyni tudjon végeredményként! Kiskanál segítségével kotorjuk a pohár tetejére és szépen egyengessük el!
Fogyasszuk egészséggel!! 😊
Nehézség: 10/2
Gyorsaság: 10/8
Pénztárca terhelés: 10/4
Ha tetszett a cikkünk, dobj egy lájkot a facebook oldalunkra!!
GasztroLand Facebook oldal
Ha tetszett a cikkünk, dobj egy lájkot a facebook oldalunkra!!
GasztroLand Facebook oldal


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése